Favoritter

Præmierede Projekter

Præmierede Projekter 

Hi-Con er utrolig stolte over de konstruktioner som altaner, trapper, broer, facader og meget andet, som vi fremstiller i vores UHPC-materialer.

Derfor er det med stor glæde og stolthed, at vi kan fremvise en liste over projekter som har vundet en pris, hvor netop vores materiale er anvendt.

Tag meget gerne et kig på de smukke præmierede projekter nedenfor.

 

Hollandsk Betonpris 2017 & Europæisk Betonpris 2018

Catharinabroen i Leiden, Holland, vinder først den Hollandske Betonpris i 2017 og dernæst den Europæiske Betonpris 2018 i kategorien ’Anlægskonstruktioner’. Årsagen til at broen vinder over de andre nominerede i kategorien er pga. de arkitektoniske kvaliteter og de markante tekniske nyskabelser som broen repræsenterer. Den elegante bro har et minimalistisk og organisk design, og er meget slank, en slankhed der kun var mulig grundet Hi-Cons CRC i3® koncept. Hi-Con har til dette projekt bidraget med sin specialviden i både design, beregninger, montagestrategi og udførelse, samt leveret de komplekse broelementer og JointCast materiale til sammenstøbning for at realisere det krævende projekt.

Se flere billeder af broen her 

Arkitekturens Dag 2018

I starten af oktober 2018 bliver projektet Grønnegården præmieret til ”Arkitekturens Dag”. Det er især en vellykket facaderenovering og de nye uderum, som afgør at projektet render med denne flotte præmiering.

Til projektet har Hi-Con leveret over 200 slanke altaner samt 70 reposer, der alt sammen er støbt i grå CRC i2® højstyrkebeton. 

Se flere billeder af projektet her 

Arkitekturprisen 2017

I begyndelsen af 2017 uddelte Holstebro Kommune "Arkitekturprisen 2017", som gik til Strandingsmuseet St. George i Thorsminde. Det er med den nye ombygning af museet lykkedes at skabe et helt særligt sted med sin helt egen identitet.

Hi-Con har til projektet leveret 90 facadeelementer i lys CRC i2®. Facadeelementerne måler op til 15 meter i længden og måler mellem 80-100 mm. i tykkelse.

Se flere billeder af museet her

Betonelement-Prisen 2017

Bag Frihavnstårnet står Arkitekterne ”Praksis Arkitekter ApS”, og i 2017 vandt de Betonelementprisen 2017 samt Utzon-Statuetten 2017 for at have ombygget den gamle kornsilo til moderne boliger.

Til Frihavns Tårnet har Hi-Con leveret 197 altaner, 212 søjler, 83 C-rammer, 16 L-rammer, 18 baldakiner og 28 facadeskaller i grå CRC i2® high performance concrete, samt 1364 beslag. 

Se flere billeder af projektet her

Den Internationale Arkitektur Dag 2017

Herningsholm Erhvervsskole vinder en pris til den Internationale Arkitektur Dag. Arkitektvirksomheden C.F. Møller vinder prisen for at skabe et spændende og inspirerede uddannelsesmiljø til Herningsholms Erhvervsskole, hvor det er lykkedes at skabe en bygning hvor moderne arkitektonisk kvalitet, smelter sammen med skolens omgivelser. 

Hi-Con har til projektet leveret 146 enkeltsidede isolerede facadeelementer, 19 sandwichelementer, sternelementer og vægskiver i lys CRC i2® højstyrkebeton.

Se flere billeder af skolen her

 

Bygningspræmieret af Københavns Kommune

I 2014 gennemgik Folketeatret i København en ombygning, som bla. viste sig ved en ny stor trappe i højstyrkebeton. Folketeatret blev i den forbindelse bygningspræmieret af Københavns kommune.

Trappen fungerer som en skulpturel hovedtrappe, og er støbt i præfabrikerede elementer og derefter monteret på stedet. Materialet som trappen er lavet i, er grå CRC i2® højstyrkebeton og er leveret af Hi-Con.

Se flere billeder af den smukke trappe her

Odense Kommune præmierede "Godt & Smukt Byggeri"

Ungdomsboligerne som tilsammen udgør "Campus Kollegiet" stod færdigt tilbage i 2015. Campus Kollegiet er en del af Syddansk Universitet og blev af Odense Kommune præmieret for et "godt og smukt byggeri".

Hi-Con har til projektet leveret 153 pladealtaner, 184 rammeelementer, 117 murkrone elementer, samt 104 dækplader i grå CRC i2® højstyrkebeton. 

Se flere billeder af projektet her

In-Situ Prisen 2017

Kvæsthusmolen bliver på samme tid som Folketeatret også bygningspræmieret af Københavns Kommune. Kvæsthusmolen modtager tilmed også In-situ Prisen pga. dens fleksible, åbne og funktionelle indretning, som danner rammerne for det organiserede og det uformelle byliv.

Hi-Con har hertil leveret 54 ovenlys og 14 værnelementplader med ca. 8000 runde glassten. 

 

Se flere billeder af projektet her

Akademikerprisen 2016

Det var en meget stor begivenhed da Hi-Con i 2016 vandt Akademikerprisen, som blev uddelt af Akademikernes A-kasse.

Årsagen til at Hi-Con modtog den flotte pris, var en anerkendelse af vores fokus på vækst via viden og ansættelse af akademikere. Hi-Con leverer ikke bare højstyrkebeton, Hi-Con er en videns virksomhed med meget dygtige medarbejdere.

Læs mere om Akademikerprisen her

Den Hollandske Betonpris 2013

I 2013 vandt Hi-Con NL den Hollandske Betonpris. Det var projektet "Huize Het Oosten" som var årsagen til at prisen tilfaldte Hi-Con NL.

Projektet blev hædret pga. de meget tynde altaner som blev opført i lys CRC i2® højstyrkebeton. Der var især lagt stor vægt på kombinationen mellem ny teknologi og god arkitektur.


Se flere billeder af projektet her

Vil du vide mere om vores projekter?

Peter Vendelin Olesen
CEO