Skip to main content

Et center for innovation

Vi tror på at innovation bringer os fremad

Vi tror på at innovation bringer os fremad

Ultra højstyrkebeton

Innovation bringer os fremad

Hos Hi-Con vil vi prøve det uprøvede. Vi vil nå nye højder og skubbe grænserne for anvendelsen af vores materiale. CRC i2® besidder det samme æstetiske potentiale som almindelig beton, det har en styrke næsten som stålet og en holdbarhed, der overstiger både betonen og stålet. Vores materiale besidder de stærkeste egenskaber fra begge materialer, og danner en perfekt kombination for ingeniører og arkitekter til at udfordre enhver eksisterende konstruktion. Det gælder alt fra boligbyggeri og infrastruktur til møllekonstruktioner og kystsikring. 

Men det kan kun lade sig gøre på grund af den specialiserede viden omkring vores materiale, der eksisterer i virksomheden. Fra vores salgsteam og designafdeling til produktion og finish sætter vi vores specialiserede viden i spil og resultatet af denne kombinerede viden, er de produkter, vi leverer. Der findes derfor ingen udfordringer, der er for store for vores generation af betontypen ultra højstyrkebeton. Med de mennesker der udgør Hi-Con, tør vi godt at invitere dig til at udfordre vores materiale med nyskabende designs og anvendelsesmetoder. 

Innovation

Vi kan godt lide, når det er svært

Hi-Con er et center for innovation, der samler brugbar viden og omsætter det til værdifulde løsninger med CRC i2® ultra højstyrkebeton som omdrejningspunkt.
For os er innovation centralt. Vi vil gerne være med til at prøve det uprøvede sammen med vores kunder og samarbejdspartnere. 
 
I praksis betyder det, at 30% af vores ressourcer er dedikeret til at udvikle vores virksomhed - og vores materiale. Det kan være alt inden for boligbyggeri og infrastruktur til møllekonstruktioner og kystsikring i ultra højstyrkebeton. 
Ultra højstyrkebeton ændrer spillereglerne

Vi forventer ikke at kunne skabe radikal innovation hver dag, men vi arbejder med konstant fokus på at ændre markeder og spilleregler. F.eks. har UHPC ændret spillereglerne for, hvordan man udformer og monterer altaner. Det samme ønsker vi at gøre på andre markeder, med andre løsninger. Innovationen behøver ikke kun handle om produkter. Det kan også omhandle organisationen, processer og markeder.

Innovative partnerskaber

Innovation

Innovative partnerskaber

Vores materiale CRC i2® besidder et enormt stort og uudnyttet potentiale, og vi forventer derfor i fremtiden at se mange innovative anvendelsesmetoder med dette byggemateriale. For at frigøre potentialerne er der behov for nye og åbensindede samarbejder og netværk indenfor industrien. Dette være sig både bygherrer, arkitekter, ingeniører. entreprenører, leverandører og slutbrugerne. 


Vores kernekompetencer centrerer sig omkring identificering, udvikling og implementering af nye forretningsmodeller og produkter. Derfor er du velkommen til at kontakte os og tage en dialog omkring:

  • Innovative forretningsmodeller
  • Innovative anvendelsesmetoder
  • Innovative netværk og samarbejde. 
Kontakt os

Innovation skaber fremtiden. Skal vi være med til at hjælpe dig på vej?

DEL DINE DRØMME OM INNOVATIVE LØSNINGER TIL DIT NÆSTE BYGGEPROJEKT

Kontakt os