Skip to main content

Job hos Hi-Con

Vil du gøre karriere hos Hi-Con?

Se vores ledige stillinger

Karriere

Job hos Hi-Con

Hi-Con beskæftiger mange forskellige medarbejdere i både produktionen og administrationen. Vi beskæftiger bygningsingeniører, bygningskonstruktører, tekniske assistenter samt medarbejdere uddannet inden for salg, ledelse, marketing og økonomi.

Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning, hvis din faglige profil matcher en af de ovennævnte fagområder. Er du studerende og søger praktikophold eller samarbejde med virksomhed i forbindelse med dit studieprojekt, er du også velkommen til at sende en ansøgning til os. 

Grundet GDPR reglerne skal du i forbindelse med din ansøgning huske at give samtykke til, at dine personoplysninger må anvendes af Hi-Con. Vi gør opmærksom på, at vi opbevarer dine data i op til tre måneder, hvorefter vi sletter dine oplysninger i vores databaser.

Kontakt os

Vores kultur og DNA

Menneskerne i Hi-Con

Det er medarbejderne, der skaber virksomheden Hi-Con. Evnen til at kunne navigere og klare sig i fremtidens konkurrencefyldte marked er afhængig af de mennesker, som udgør Hi-Con.

Hos Hi-Con er alle medarbejdere værdsatte ressourcer i arbejdet med at skabe de bedste løsninger til vores kunder og samarbejdspartnere. Hos os arbejder både akademikere, professionsuddannede og ufaglærte sammen og er hinandens forudsætninger. Kvaliteten af vores arbejde kommer ikke kun kunden til gavn, men giver os faglig stolthed og mod på mere.

Læs mere om vores kultur og DNA

Når 100 mennesker skal hoppe i takt

Blue Academy

Vi uddanner alle medarbejdere i vores kultur, brand og materiale. Det sker gennem vores eget interne træningsakademi, som vi kalder Blue Academy. Som ny medarbejder kommer du igennem vores interne basiskurser, som har til formål at skabe en fælles forståelse for de ingredienser, der udgør vores fælles arbejdsplads.  

I Blue Academy er det menneskerne i Hi-Con, der sættes i centrum. I centrum for udviklingen af et fællesskab, af et fælles sprog, en forståelse for hinanden og en fælles kultur, et fælles sæt værdier og en samlet retning. Blue Academy handler også om kontinuerlig faglig og personlig udvikling for alle de mennesker, der arbejder hos Hi-Con. Derfor udgøres Blue Academy også af skræddersyede fagdage og kurser, hvor alle får muligheden for at udvikle sig i vores fælles virksomhed. 

 

Gør karriere hos Hi-Con

Hi-Con søger lige nu en projektleder praktikant 

Projektlederpraktikant - Projektafdeling.

Hi-Con søger lige nu en Bygningsingeniør 

Bygningsingeniør søges, med opstart snarest muligt!

Passer stillingerne ikke til dig?

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger

Find din kontakt her