Skip to main content

26.06.2024 - Totalrenovering af Porshøj afd. 107 i Herning

Stort renoveringsprojekt vælger altaner i UHPC

Stort renoveringsprojekt vælger altaner i UHPC

En omfattende renovering

 

Porshøj afdeling 107 ligger i den vestlige del af Herning og udgør en almen boligbebyggelse opført i 60’erne. Bebyggelsen omfatter 441 familieboliger og 18 studieboliger fordelt på 21 boligblokke.

I begyndelsen af 2010'erne stod byggeriet over for en række udfordringer med hensyn til byggeteknisk standard, arkitektur og boligernes funktionalitet, hvilket førte til beslutningen om en totalrenovering. Renoveringen af området er nu i gang, samtidig med at der tilføjes nye boliger. Dette sikrer områdets fremtid som et smukt og attraktivt boligområde i mange år fremover.

Porshøj-projektet har nu en øget fokus på bæredygtighed, og det er planen at certificeres til DGNB sølv. Der lægges derfor vægt på områder som genanvendelse af materialer og energirenovering af facader.

Hi-Con skal levere altaner, altangange og søjler i ultra højstyrkebeton (UHPC) til projektet, hvilket giver beboerne nye, større uderum til at nyde omgivelserne.

Projektdetaljer

Til projektet skal Hi-Con levere 334 stk. altaner i lysgrå UHPC CRC i2 i 11 forskellige varianter, fordelt på et samlet areal på 2.640 m2. Altanerne vil blive udført med ensidigt fald mod integrerede vandrender.

Ud over altanerne skal vi også levere 84 altanganselementer, som tilsammen udgør et areal på 712 m2, samt 175 L-søjler til at bære altangange med en højde på 3,3 m.

 

Arkitekt: Plus Arkitekter

Entreprenør: NCC Danmark

Ingeniør: DAI

Bygherre: FællesBo

Nyheder

HI-CON NYHEDER FRA HELE VERDEN

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt

UDFYLD FORMULAREN NEDENFOR, OG VI KONTAKTER DIG

FÅ ADGANG TIL VORES SENESTE PROJEKTER OG RESSOURCER – TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV I DAG!