Favoritter

København K

Kvæsthuset - ovenlys

Projektdetaljer

Entreprenør:
Kvæsthusselskabet - Pladsledelse: Børthy Schrive

Byggeår:
2015

Arkitekt:
Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S

Kvæsthusprojektet er placeret mellem Nyhavn på den ene side og Frederiksstaden og Amaliensborg på den anden side. Til projektet har Hi-Con leveret 54 ovenlys og 14 værnelementplader med runde glassten. Ovenlyset måler cirka 3,6 meter i længden og fremstår i tre bredder: 1,15, 1,55 og 1,95 meter og med en tykkelse på 100 mm. De leverede værn er 1,55 meter høje og med varierende bredde - de fleste på 1,95 meter og med en tykkelse på 65 mm. 

Til ovenlysene er der anvendt omkring 6.600 glassten, mens der tl værnene er anvendt 1.400. Glasstenene i værnene er specialfremstillede, limede glassten med glas på to sider, som er støbt direkte ind i elementet. I ovenlysene er stenene placeret i en gummimanchet og støbt sammen med elementerne. Af hensyn til tætheden er der blevet fuget på oversiden efter montagen. 
 
Der er efterfølgende tilkøbt yderligere seks ovenlyselementer som tag over rulletrappen

Rådgivere: Emcon A/S

Downloads

Ingen downloads tilgængelige

Kontakt

Fortæl os om dine drømme om spektakulære designs og innovative produkter, hvad enten det gælder nybyg eller renovering. Sammen kan vi udnytte de store potentialer, der er til stede i højstyrkebeton

Tommy Bæk Hansen
Product Development Manager

+45 40 64 37 20