Skip to main content

Om Hi-Con

Det her er Hi-Con

Om Hi-Con

Historien

Historien om Hi-Con begynder med Aalborg Portland. Den kendte cementproducent har en lang og stolt tradition i Aalborgs industrielle udvikling, og ud af beskæftigelsen med cement og beton er der blevet født nye virksomheder i Aalborg og omegn, herunder ITW, Cembrit og Hi-Con. Vores generation af betontypen Ultra højstyrkebeton (UHPC) starter tilbage i 1986, hvor ingeniørerne på Aalborg Portland, anført af Hans Henrik Bache, opfandt en helt ny betontype med et komplekst mix af cementbinder og stålfibre. Denne betontype navngav de CRC (compact reinforced composite).
Denne beton viste sig at have en ekstrem højtydende styrke og holdbarhed, samtidig med at den havde en lav porøsitet. Det betyder at betonen yder en ekstrem god beskyttelse af armeringen, hvilket resulterer i et meget lille dæklag og dermed en mindre mængde materiale sammenlignet med almindelig beton.

Siden 2001, har Hi-Con udviklet, testet og dokumenteret denne type ultra højstyrkebeton og skabt en endnu stærkere og forbedret udgave. Derfor kalder vi vores generation af materialet for CRC i2® og CRC i3® - den anden og tredje generation af vores innovative ultra højstyrkebeton med samme høje materialesikkerhed og egenskaber. 

 

Læs mere om Hi-Con

Om Hi-Con

Vi kender vores materiale

Det er i materialet, at Hi-Con har sin base. Derfor er det vigtigt, at vi kender vores materiale. Hos Hi-Con fokuserer vi 100% på anvendelsen af ultra højstyrkebeton og ingen andre virksomheder har samme viden og erfaring som os.

Ultra højstyrkebeton er en ny generation af stålfiberarmeret beton, som kan støbes meget tyndt og med stor styrke og holdbarhed. Vores materiale, CRC – i2® er Danmarks mest udviklede, gennemtestede og fuldt dokumenterede ultra højstyrkebeton.

Materialets egenskaber

Vision, mission og værdier

Mere omkring Hi-Con

We make dreams come true in ultra high performance concrete as the preferred cooperation partner  

Innovative market leader in ultra high performance concrete as premium solutions


Innovative market leader
Vores produkter har et enormt potentiale inden for nye løsninger og anvendelsesområder, som endnu ikke er udforsket. Vi ønsker at være innovative i samarbejde med vores kunder, specialister og relationer på alle markeder - nationalt og internationalt.


Ultra high performance concrete
Beton er et fantastisk materiale, som kan optimeres i forhold til individuelle formål med hensyn til styrke, densitet, funktion, overflader og æstetik.


Premium solutions
Vi leverer ikke alene produkter af meget høj kvalitet; vi vil også gennem vores organisations brede kompetencer, tilbyde helhedsløsninger og samarbejde for dermed at skabe stor oplevelsesværdi for både vores kunder og alle andre, som vi arbejder med.

Imagine

Inspiration går hånd i hånd med fantasier og forestillingsevner. Vi ønsker at understøtte inspiration hos os selv og hos andre. Vi vil se ind i mulighedernes land - et univers uden ret mange begrænsninger og plads til at svæve i højere luftlag for at se det hele i et nyt perspektiv. Vi tillader os selv at drømme - for drømmenes verden handler om noget nyt, anderledes eller utraditionelt. Vi tilstræber os at se tingene fra en skæv vinkel, hvilket indebærer lysten til at udfordre kendte former og funktioner i ultra højstyrkebeton

Innovate 

Vi skal være parate til at prøve det uprøvede. Vi lader processen udfolde sig som en leg, der samtidig bestræber sig på at opnå nye resultater. Pionerånden skal fungere sammen med viden og kompetencer for at udfordre og blive udfordret af omverdenen: Af kunder, samarbejdspartnere og det ukendte. Vi ønsker at være et center for innovation, der samler brugbar viden og omsætter det til værdifulde løsninger med ultra højstyrkebeton som omdrejningspunkt.

Impress

Bliv imponeret og imponér andre. Vi ønsker at skabe udtryk, der vækker begejstring og sympati. Det kan være for både æstetiske og funktionelle kvaliteter. Vi ønsker at skabe løsninger, der inviterer til et særligt udtryk for at gøre indtryk. Vi appellerer til alle sanser og skaber oplevelser blandt mennesker omkring virksomheden og vores løsninger. Vi vil ikke kun være kendt for, hvad vi siger, men i højere grad for, hvad vi gør.

Fandt du det du ledte efter?

Du kan læse meget mere om vores materiale i vores videncenter

Videnscenter