Skip to main content

28.03.2022 - Hvordan regner vi prisen for en altan i ultra højstyrkebeton (UHPC)?

Hvad koster en altan?

Hvad koster en altan?

Der er flere ting der er afgørende, når vi ved Hi-Con skal afgøre prisen for et altanprojekt. I nedenstående vil vi forsøge at beskrive nogle af de faktorer, der har indflydelse på prisen på din nye altan, og hvad du skal være opmærksom på.

 

Som udgangspunkt afhænger prisen på dit altanprojekt af, om der er tale om en skræddersyet altan eller en konceptaltan. Men andre faktorer som antal, varianter, størrelse og kompleksitet har også en betydning for prisen.

 

Pris for en skræddersyet altan

Vi tilbyder skræddersyede altaner, der kan fremstilles i store størrelser og med fri formbarhed, og som er tilpasset dine specifikke behov og krav. For hver variant af den skræddersyede altan vil der være nye beregninger, nye tegninger og nye støbninger. Støbeforme, der bruges i støbeprocessen, er omkostningstunge og en afgørende faktor i afgørelsen af altanens pris. Jo oftere formen bruges, jo lavere vil prisen pr. altan være. Alle disse faktorer vil påvirke den samlede omkostning.

 

Pris for konceptaltaner

Vores nye standardløsning, konceptaltaner, er designet til at tilbyde en økonomisk, elegant og konkurrencedygtig løsning for dem, der søger en kvalitetsaltan til deres budget. Modsat skræddersyede altaner bruger konceptaltaner standardiserede forme og designs, hvilket reducerer omkostningerne til støbeprocessen. Ved at vælge en konceptaltan, kan du spare på nogle af de omkostninger, der er forbundet med skræddersyede altaner.

 

Hvordan påvirker situationen i Ukraine vores priser?

Da vi er afhængige af en stabil forsyningskæde, er vi ligesom mange andre i branchen påvirket af den tragiske situation i Ukraine. Især stålforsyningen er påvirket af krigen. Selvom vi producerer beton altaner, består vores ultra højstyrkebeton (UHPC) bl.a. af stålfibre, som gør at vi har flere markente fordele sammenlignet med altaner af almindelig beton. 

Sælger I til private? 

Som udgangspunkt sælger vi IKKE til private.

 

Vi vil anbefale dig at kontakte os, hvis du har et specifikt projekt eller et spørgsmål relateret til pris - og derfra regner vi gerne en pris på netop dit projekt. 


Hvis du har flere spørgsmål om vores materiale kan du se vores "Ofte stillede spørgsmål".

 

Kontaktformular

Udfyld kontaktformularen og las os ringe dig op