Skip to main content

29.06.2023 - Thors Have får UHPC-altaner

Grønt byggeri vælger altaner i ultra højstyrkebeton

Grønt byggeri vælger altaner i ultra højstyrkebeton

En ny, moderne bydel

En ny, moderne bydel er ved at tage form i Odense – nemlig Thors Have. Dette spændende projekt omfatter otte byggefelter og strækker sig over imponerende 23.170 m2. Raundahl & Moesby er ansvarlige for udviklingen af seks af disse ejendomme, hvilket vil resultere i i alt 307 attraktive boliger. Det er værd at bemærke, at Thors Have er designet med henblik på at opnå en DGNB-guld certificering, hvilket garanterer, at byggeriet lever op til strenge standarder for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed.

Thors Have vil fokusere på natur, gode fællesområder og biodiversitet. Der vil derfor blive lagt stor vægt på at skabe brugervenlige, grønne og behagelige udemiljøer til glæde for beboerne. En vigtig del af denne vision er tilstedeværelsen af altaner til lejlighederne. Vi er glade for at være en del af dette spændende projekt, hvor vi har muligheden for at skabe behagelige og private uderum til beboerne.

Projektdetaljer

Ultra højstyrkebeton (UHPC) blev det naturlige valg som materiale til altanerne i Thors Have, da det var et ønske fra bygherren helt fra begyndelsen. Derfor faldt valget af altanleverandør hurtigt på Hi-Con. UHPC-materialet kombinerer en imponerende holdbarhed med et slankt og elegant design, der bidrager til projektets æstetik og funktionalitet.

 

Til projektet skal Hi-Con levere 192 brystningsaltaner i størrelsen 3,5 x 1,5 m. Alle altanerne vil have en støbt brystning på 1,2 m i højden langs den ene side og vil blive produceret i både højre- og venstrevendte varianter. Pladetykkelsen vil være ca. 70-85 mm for alle altaner.

 

Hi-Con vil også levere 37 baldakiner i størrelsen 2,5 x 1,3 m med en pladetykkelse på ca. 65-78 mm.

 

Første etape afleveres sidste kvartal 2024.  

 

Arkitekt: Arkitema

Entreprenør: Raundahl & Moesby

Ingeniør: Ingeniør’ne

Bygherre: Heimstaden AB

 

Hvorfor UHPC?

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt

UDFYLD FORMULAREN NEDENFOR OG VI KONTAKTER DIG

Nyheder HI

HI-CON NYHEDER FRA
HELE VERDEN

FÅ ADGANG TIL VORES SENESTE PROJEKTER OG RESSOURCER - TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV I DAG!