Skip to main content

05.12.2022

Hi-Con leverer høj kvalitet og mere bæredygtige altaner til Projekt!

Hi-Con leverer høj kvalitet og mere bæredygtige altaner til Projekt!

Hi-Con har bidraget til endnu et kvalitetsbevidst og bæredygtigt projekt!

Hi-Con har leveret altaner til Barfoed Groups projekt August Have i Odense. 

Boligerne bliver opført med højt fokus på bæredygtighed og kvalitet, og vil derfor kun blive etableret med materialer som opfylder bygherres krav. Bl.a. bliver hele August Have opført i en nytænkende arkitektur med Petersen teglfacader og gyldne tag- og facadeplader. 

Boligkompleksets lejligheder variere i størrelse, alle med adgang fra gadesiden, og vil være tilgængelig i 1-,2- og 3 værelses lejligheder. Derudover er lejlighederne etableret med elevator i trappeopgangene, så alle boliger er handicapvenlige adgangsveje. 

August Haves lejligheder ligger også i et transportmæssigt favorabelt område, da letbanen kører lige udenfor ejendommen. Dette vil sige at det er nemt for beboerne at komme med offentlig transport. Derudover er der også etableret parkeringspladser og overdækket parkeringspladser i gården samt enkelte ladestationer til el-biler. 

Boligkomplekset har også fået tilegnet opholdsarealer som er attraktivt for fælles ophold. 

Alle lejligheder udstyrres med altaner/ terrasser som vender mod syd, hvilket vil sige, at altanerne vender mod gårdsiden. 

Projektdetaljer: 

Til projektet skal Hi-Con levere 26 stk UHPC CRC i2® altaner.

Altanernes størrelse varierer fra længder fra 3,12m. til 7,09m som er fordelt på ca. 150 lbm og en effektiv bredde på 1,4m. De slanke altaner etableres yderligere med en pladetykkelse som rangerer mellem 78-88mm, og alle støbeoversider udføres med standardprofilering samt pigrullet underside.  

Altanerne udføres med ensidigt fald over forkant med drypnot på undersiden. Derudover udføres der ikke opkanter eller indstik ved døre. 

Mindre CO2 belastende end almindeligt beton

Beton er det mest anvendte byggemateriale i verden, og har dermed også en kræftig indflydelse på miljøet. Dette skyldes hovedsageligt betonens store indhold af cement.

Dette gør sig desværre også gældende for Hi-Cons generation af CRC i2®, som også består af cement. Men, almindeligt beton og CRC i2® anvendes på vidt forskellige måder, når der produceres elementer. Ultra højstyrke beton CRC i2® udleder nemlig 25% mindre end almindeligt beton på grund af materialets ekstreme styrke og tæthed, som gør at vi kan bruge mindre materiale.

Hos Hi-Con er vi klar over hvilken indflydelse vores brug af materiale har på miljøet. Vi tog derfor skridtet, og fik udarbejdet en EPD. 

Du kan læse mere om vores EPD, og bæredygtighed på linket nedenfor: 

Bæredygtighed

Drømmer du også om slanke UHPC altaner?

Så udfyld formen nedenfor, og vi kontaker dig til en uforpligtende samtale!