Skip to main content

Altaner og blomsterkummer i UHPC

Nicolinehus

Læs også Licitationens artikel om Nicolinehus her
Nicolinehus

Byggeår

2019-2022

Arkitekt

Aart Architects A/S

Entreprenør

NCC Danmark A/S

Ingeniør

Rambøll A/S

Bygherre

Bricks A/S

Nicolinehus - et nyt boligområde i midten af Aarhus Ø

Nicolinehus bliver hjertet af Århus Ø, og skaber en tæt sammenhæng til midtbyen. Lokationen bliver et attraktivt område for aarhusianerne og kommer til at huse mange forskellige tilbud, og attraktioner som skal være med til at tiltrække de øvrige beboerer i Århus. 

Byggeriet rummer boliger for alle, siden der bliver etableret ejerlejligheder og lejelejligheder samt bliver erhverv bygget i alle mulige former. i byggeriets stueetage Heriblandt kan nævnes, restauranter, cocktailbarer, markedshal, apotek, cafeer, livsstilsbutikker, dagligvare butikker, parkeringskælder osv. 

 


Nicolinehus er et enestående projekt på i alt 66.000 m². Det består af et bolig- og erhvervsbyggeri i terrasseret landskab. af de i alt 66.000m² rummer omtrent 25000m² bolig, som er fordelt på 173 ejerlejligheder, 8 byhuse og 60 lejelejligheder. 

På de to store trekantede blokke er der monteret forskudte terrasser – i bygninger i op til 16 etager med udsigt over by og kaj. 

Ved Nicolinehus har Hi-Con hjulpet Bricks og Aart Architects med at realisere ønsket om store UHPC altaner med plads til både møblering og uderum, samt  taghaver med plantekummer. 

Hos Hi-Con er vi specialister i ultra højstyrkebeton og vi forsøger altid at hjælpe vores samarbejdspartnere med nye projekter, hvor vi kan udnytte potentialet i vores ultra højstyrkebeton. Vi er stolte over, at få lov til at bidrage til at skabe værdi for de mange beboere, som vi håber kommer til at nyde deres rummelige altaner. 

De svævende altaner i højstyrkebeton fra Hi-Con, der bæres af indstøbte søjler og bjælker i betonelementerne på op til 6 x 2,2 meter, er et bevidst valg for at give en æstetisk kvalitet på facaderne

Martin Busk,
Medejer og direktør, Bricks

Projekt detaljer

Hi-Con har bidraget med både UHPC altaner og altan kummer (Plantekasser) til projektet. 

 

Altaner: 

Hi-Con skal levere 259 stk UHPC CRC i2(R) altaner i 8 varianter 

Varianterne rangerer fra 1098 X 5960 x 2180 til 1098 x 6900 x 2180. altanerne får alle en pladetykkelse på...   

Altanerne bliver produceret med integreret vandrende i bagkant, som dertil tilsættes et afløb.  

Altanernes støbesider produceres med standardprofilering, og undersiderne pigrulles. 

 

Altankummer: 

Altanerne bliver ligeledes udstyrret med altankummer (plantekasser). Hi-Con skal her levere omtrent 135 blomsterkummer som kommer i ialt to varianter. En kort og en lang altankasse. 

Lang altankasse: H. 875 L. 2035 B385 

Kort altankasse:  H. 875 L.1615 B.385

 

 

 

 

 

Har du lyst til at se process billeder af projektet? Så kan du se mere her

Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger i CRC i2®?

Kontakt os for yderligere information omkring projektet

Kontakt os