Skip to main content

Altanrenovering i Arnhem

High Park

High Park

Byggeår

2019

Arkitekt

Powerhouse Company

Entreprenør

Balkonfabriek

Ingeniør

Pieters Bouwtechniek

Renoveringprojektet High Park 

Det tidligere ING kontor, designet af arkitektbureauet Broekbakema, blev opført i 1968. Denne iøjenfaldende og uundgåelige bygning i Arnhem er blevet transformeret til 281 lejligheder. Bygningen rummer alt fra penthouse lejligheder og ejerlejligheder til nye lejeboliger, som alle bliver afleveret i 2020. 

Helt fra begyndelsen af projektet, har Hi-Con indgået i et tæt samarbejde med Balkonfabriek, Klokgroup, Borghese real estate og Powerhouse Company Architecture om at udforme dette spændende renoveringsprojekt - fra ingeniørarbejdet og produktionen til rådgivning omkring ophængskonsturktionen og værn.

En smuk og tom kontorbygning har fået nyt liv og på grund af altanernes lave vægt, blev det muligt at kreere nogle rummelige udendørs områder for alle de nye beboere i den tranformerede bygning - noget der ikke havde været muligt med traditionelle betonaltaner.

 

Hi-Con elementerne

Til projektet har Hi-Con leveret 230 altaner i grå CRC i2®, der måler 3,1 meter i længde, 2,1 meter i bredde og 10 cm i pladetykkelse. 

Vi er stolte over at have bidraget til dette bæredygtige byggeri i Arnhem.  

Hold dig ikke tilbage

Kontakt os for yderligere information omkring projektet

Kontakt os