Favoritter

Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

 

Hi-Cons identitet
Skulle du have spørgsmål vedrørende denne cookie- og privatlivspolitik, kan du kontakte os ved hjælp af følgende kontaktinformationer:

 

Hi-Con A/S
Hjallerup Erhvervspark 1
9320 Hjallerup
Tlf. 98 28 37 20
E-mail: jnt@hi-con.dk
CVR. nr. 2602 0387

 

Introduktion
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som benyttes til at tilpasse og forbedre vores indhold, til at analysere vores trafik og til at øge værdien af vores annoncer på de sociale medier. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil hjemmesidens indhold kunne blive mindre relevant for dig samt du risikerer, at websitet ikke fungerer optimalt.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Google Analytics

Denne cookie bidrager til at indhente anonym data omkring den måde, hvorpå du interagerer med hjemmesiden. Google Analytics placerer et individuelt ID med formålet om at generere statistisk data over brugen af hjemmesiden og anvendes med formålet om hele tiden at kunne forbedre og optimere vores indhold.

 

Google Search Console

Denne hjemmeside anvender analyseservicen Google Search Console. Denne cookie bidrager til at generere information om blandt andet søgninger, inaktive links, indeksering og fejlsider. Disse informationer er anonyme og anvendes udelukkende til at optimere hjemmesiden.

 

Google Tag Manager

Google Tag Manager er et værktøj, der gør det muligt at håndtere og indsætte marketing tags. Det være sig både kodestykker eller pixels til at indhente data omkring brugen af hjemmesiden. Google Tag Manager sørger for, at data indsamlet fra vores hjemmeside deles med andre datakilder, som i dette tilfælde blandt andet omfatter Google Analytics.

 

Facebook

Facebook Pixelen er en marketing cookie, der er sat til at tracke besøgende på tværs af hjemmesider. Denne har betydning for optimering og forbedring af de annoncer, Hi-Con sender ud på de sociale medier.

 

LinkedIn

LinkedIn IndsightTag’et er ligeledes en marketing cookie, der er implementeret på vores hjemmeside til at tracke besøgende samt indsamle data omkring sidevisninger og konverteringer. Således kan vi forbedre indholdet i de annoncer, vi udsender via de sociale medier.

 

Byggefakta Analytics Pro

Byggefakta Analytics Pro er et værktøj til at indsamle adfærdsmæssig data fra alle besøgende. Dette inkluderer: sidevisninger, kilde/medium og tid brugt på hjemmesiden. Den besøgendes IP adresse indhentes for at samle data på virksomhedsniveau. Vi frasorterer automatisk alle brugere, der besøger os fra en IP adresse tilhørende en bopæl og vi indhenter ikke nogen form for personidentificerende information andet end det, der er påkrævet for at identificere den besøgenes virksomhed. 

Al information indhentet fra vores hjemmeside ved hjælp af Byggefakta Analytics Pro vil ikke blive delt med andre. 

 

Du kan læse mere omkring vores anvendelse af cookies i vores udvidede cookiepolitik

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser og ved øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, virksomhedsnavn samt jobtitel. Det vil typisk være i forbindelse med tilmeldelse til nyhedsbrev, bestilling af brochurer, vareprøver og lignende.  

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine tilmeldinger og downloads, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jnt@hi-con.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

 

Kontakt os for yderligere information omkring vores privatlivspolitik

Julie Nayberg Thomsen
Brand Manager