Favoritter

Vi gør drømme til virkelighed i højstyrkebeton

 

Hi-Con har specialiseret sig i højstyrkebeton. Vi udnytter materialet til at gøre dine drømme om unik arkitektur til virkelighed.

Den meget stærke og holdbare beton anvender vi til blandt andet at skabe smukke trapper, altaner, broer og facadeelementer til unikke byggeprojekter i hele Europa. 

Hovedkontoret er placeret 20 km. nord for Aalborg. Hi-Con brandet omfatter også kontorer i Holland, Norge, Sverige og Finland.

Imagine

Inspiration går hånd i hånd med kreativitet, drømme og forestillingsevne. Vi vil skabe mulighedernes verden – et univers uden mange begrænsninger og med plads til at indfri drømme om en bedre verden – med nye produkter i nye sammenhænge og i nye perspektiver. Drømmenes verden – om noget nyt, anderledes eller utraditionelt. Den skæve vinkel – lysten til at udfordre kendte former, funktioner eller æstetik i High Performance Beton.

Innovate

Vi er parate til at prøve det uprøvede. Den innovative kultur i vores virksomhed skal udfordre det kendte i processen med at skabe nye præstationer og resultater. Pionerånd i skøn forening med viden og kompetencer for at udfordre og for at blive udfordret af omverdenen – af kunder, samarbejdspartnere og af det ukendte.
Hi-Con er et center for innovation, der samler brugbar viden og omsætter det til værdifulde løsninger med High Performance Beton som omdrejningspunkt.

Impress

Bliv imponeret og imponer andre. Skab udtryk, der vækker begejstring og sympati - for deres æstetiske kvaliteter eller for deres funktionelle egenskaber. Løsninger med High Performance Beton, der inviterer til et særligt udtryk for at gøre indtryk. Appellér til alle sanser og skab oplevelser blandt mennesker omkring virksomhed og produkter. Vi vil ikke kun være kendt for, hvad vi siger – men i højere grad for hvad vi gør!

Bliv inspireret


Følg Hi-Con på Facebook
Læs mere Hvad er højstyrkebeton?

Vil du vide mere om Hi-Con?

Kontakt os for mere information

Peter Vendelin Olesen
CEO