Skip to main content

21.10.2022

Hi-Con deltager i Carlsberg byens sidste byggefelt!

Hi-Con deltager i Carlsberg byens sidste byggefelt!

Hi-Con skal bidrage med UHPC elementer til Carlsberg Byens sidste byggefelt - karréen Vilhelm Hus!

Hos Hi-Con er vi glade for at kunne løfte sløret for et af vores nye projekter. Vi skal nemlig bidrage med UHPC CRC i2 (R) elementer til Vilhelm Hus, som har beliggenhed i Carlsberg Byen i København. 

Vilhelm Hus bliver sammen med Beckmanns Tårn den sidste konstruktion ud af 9 tårne, som sammen danner Carlsberg Byen i København. Vilhelm Hus og Beckmanns Tårn kommer samlet til at bestå af 196 boliger i forskellige størrelser. Boligerne er fordelt således, at Vilhelm Hus er etableret med 128 boliger, hvoraf Beckmanns Tårn har 68 boliger.
Foruden boliger vil Vilhelm Hus blive etableret med kontorer, restauranter og butikker i stueplan, som vil være med til at skabe et attraktivt miljø for lejlighedernes beboere såvel som resten af Carlsberg Byen og København. 

Bygningerne bliver designet af den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, som har givet Vilhelm Hus en nutidig karakter, der skaber sammenhæng og harmoni mellem det nye og det gamle område. Desuden bliver bygningen også designet således, at facaden som vender mod gaden åbner ud imod bylivet, hvilket betyder, at beboerne får glæde og gavn af både dagslyset og udsigten. 

Hi-Con er blevet valgt til at bidrage med lækre UHPC CRC i2 (R) produkter til Vilhelm Hus.   

Projekt detaljer: 

Til projektet skal Hi-Con levere UHPC CRC i2(R) altaner. 

Hi-Con skal levere 100 stk brystningsaltaner, som udføres med brystninger i begge sider og med ensidigt fald over forkant med drypnot på undersiden af altanerne. 

Altanerne bliver etableret med en effektiv bredde på ca. 0,9m., en længde på ca. 3,0m og en pladetykkelse på omkring 75-85 mm. 

Alle altanens støbeoversider udføres med en glat profilering som er en Hi-Con standard og en pigrullet underside.

 

Projekt deltagere

Arkitekt: Dorte Mandrup Arkitekter.

Entreprenør: Arpe & Kjeldsholm and Moe Engineering

Landscape architects: Opland

Bygherre: Carlsberg Byen P/S 

Illustration/renderinger af: Studio Sang

Drømmer du om altaner?

Udfyld nedestående formular og vi kontakter dig til en uforpligtende snak!