Skip to main content

20.05.2021 - Altaner og blomsterkummer i UHPC

Nicolinehus - et nyt boligområde i midten af Aarhus Ø

Nicolinehus - et nyt boligområde i midten af Aarhus Ø

Nicolinehus


Nicolinehus er et enestående projekt på i alt 66.000 m², som består af et bolig- og erhvervsbyggeri i et terrasseret landskab.

På de to store trekantede blokke er der monteret forskudte terrasser – i bygninger i op til 17 etager med udsigt over by og kaj. 

Ved Nicolinehus har Hi-Con hjulpet Bricks og Aart Architects med at realisere ønsket om store altaner i ultra højstyrkebeton med plads til både møblering og uderum samt  taghaver med plantekummer. 

Vi er lige nu igang med at montere de store altaner i ultra højstyrkebeton ved Nicolinehus. Vi glæder os til at vise jer det færdige resultat.

 

Processbilleder fra vores produktion:

Plantekummer i UHPC: Måler helt op til 9.4 meter i længde, 0.6 meter i højde og 0.5 meter i bredde.
Altaner i UHPC CRC i2®. I alt leveres 249 stk. i forskellige varianterHos Hi-Con er vi specialister i ultra højstyrkebeton og vi forsøger altid at hjælpe vores samarbejdspartnere med nye projekter, hvor vi kan udnytte potentialet i vores ultra højstyrkebeton. Vi er stolte over, at få lov til at bidrage til at skabe værdi for de mange beboere, som vi håber kommer til at nyde de rummelige altaner og store plantekummer. 

 

Projektdetaljer:

År:2019-2022
Arkitekt: AART
Bygherre: Bricks
Entreprenør:NCC Danmark A/S
Ingeniør: Rambøll A/S
Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger i CRC i2®?

Kontakt os for yderligere information omkring projektet

Kontakt os