Skip to main content

31.08.2022 - Kalvebod brygge har vundet yderligere en pris for sin fantastiske transformation

Endnu en pris til KB32!

Endnu en pris til KB32!

Kalvebod Brygge har vundet Berlingskes pris for ”Byens bedste arkitektur” 2022.

Kalvebod Brygge (nu kaldet KB32) Har vundet AOK (Alt om københavn) prisen for Byens bedste arkitektur 2022. vinderen af denne pris bliver fundet ved hjælp fra læserne, som indstiller deres favoritter, som dernæst vurderes af en udnævnt jury. De endelige vurderinger bliver derefter de nominerede i konkurrencen, hvor både Jury og læser skal afgive deres stemmer, hvem, hvad og hvilken de synes er bedst. 

Om projektet: 

Kalvebod Brygge har været igennem en gennemgående transformation, og som følge af transformationen blevet nomineret og vandt ikke bare en pris, men to. Kontorbygningen har fået nye facader, ny indretning, trapper mm. som har løftet bygningens kvalitet. Dog, har bygherrerne og arkitekterne haft fokus på, og udgangspunkt i, Ole Hagens taktfaste og usentimentale modernisme, og har i den forstand valgt at bibeholde hans tidligere designs som en grundtone til projektet. 

Troligheden fra det oprindelige byggeri, og VLAs ændringer, har kulmineret og omdannet den tidligere 'grimme ælling' til et moderne domicil, som løfter og fremhæver områdets arkitektoniske og æstetiske look. 

 

 

Vidste du, at KB32 også har vundet en pris tidligere på året? 

Kalvebod Brygge vandt også prisen for "Årets kontorbyggeri 2022" - en pris som bliver tildelt netop det kontorbyggeri, som viser retningen for fremtidens kontormiljø. 

Juryen kalder transformationen, af "Københavns grimmeste bygning" til en stilren, tidsløs kontorbygning, for intet mindre end bemærkelsesværdig. 

 

Vi stolte over at være en del af sådanne et projekt, og vi gratulere alle samarbejdspartnere som er involveret i projektet. 

 

 

 

 

Projektdetaljer

Til projektet har Hi-Con bidraget med facadeelementer, trapper og søjler: 


Facade elementer: 

Hi-Con skal levere 70 stk. facadeelementer til bygningen. To gavle, bestående af 40 mm. forplader som bliver støbt med træstruktur. 

Derudover skal facadernes ribber fungere som bæring af trappe og altaner, og bliver derfor produceret med inserts. Trapperne og altanerne bliver monteret via simple stålvinkler. 

 

Har du lyst til at læse mere om projektet? Så klik på linket nedenfor:

Selvbærende facader med træstruktur til Kalvebod Brygge

Trappe og søjler: 

Foruden facadeelementerne så skal Hi-Con levere både en trappe og søjler til projektet. Trappen som får plads langs den ene gavl består af 3 trappeelementer med plane undersider og 3 resposer. Trappen bliver understøttet af 6 stk. 220 x 220 mm. søjler. 

Derudover får trappen en trappebredde på ca. 3,95 m. totallængde i vandret plan ca. 24,6 m. og en tykkelse på ca. 170 mm. Trapperne udføres ligledes med profileret overflade som er en Hi-Con standard, og undersiderne filtses.  

 

Har du lyst til at læse mere om projektet? Så klik på linket nedenfor:

Selvbærende facader med træstruktur til Kalvebod Brygge

Drømmer du også om nye trapper, facader eller altaner?

Udfyld nedenstående formel, og vi kontakter dig til en uforpligtende samtale!