Skip to main content

09.08.2022 - Gartnerbyen - Odense BF2.8

Hi-Con banker i Odenses grønne hjerte

Hi-Con banker i Odenses grønne hjerte

Hi-Con er blevet valgt til at producere altaner, søjler og værn til Odenses mest omtalte byggeprojekt, Gartnerbyen.   

 

De første spadestik er taget, og nybyggeriet er dermed igangsat.  Byggeriet skal indgå i den sidste udvikling af Gartnerbyen, og har tilegnet sig navnet "Trekløveren", da byggeriet består af tre ens punkthuse. Trekløveren er et af de sidste delelementer, som kommer til at huse 89 boliger, og er dermed pølseenden på de i alt næsten 2000 boliger, som danner rammen for Gartnerbyen.

Bygningerne bliver opført i et grønt og naturrigt område af gartnerbyen, og med beliggenhed tæt på centrum. Trekløveren er ligeledes positioneret ved indgangen til Gartnerbyen, og vil derfor blive anset som værende Gartnerbyens ansigt udadtil. 

 

 

Trekløveren er en yderligere tilføjelse til Gartnerbyens bæredygtighedscertificerede boligbyggerier, og forventes at være mere miljøvenligt og CO2-Neutralt i byggeprocessen og i det endelige resultat. Dette vil sige at nybyggeriet bliver opført med henblik på en bæredygtig process og forventer bl.a. at opnå en DGNB sølvcertificering, hvilket Ultra high performance concrete kommer til at hjælpe med.  

Til projektet skal Hi-Con bidrage med både altaner, søjler og værn. Vi skal levere 64 stk. UHPC CRCi2® altaner af tre varianter: 

Variant 1, består af 40 stk. UHPC altaner med målene 3,77 x 2,70 m 

Variant 2 består af 12 stk. UHPC altaner med målene 2,94 x 3,06 m 

Variant 3 består af 12 stk. UHPC altaner med målene 6,30 x 3,06 m 

Derudover får altanerne en pladetykkelse på ca. 70mm med fald mod forkant, og så udføres altanerne med en standardprofilering samt en pigrullet underside.  

Derudover, skal Hi-Con levere 76 stk. UHPC RHS søjler i dimentionerne 120 x 120 x 5 mm med en højde på ca. 3,0 m. Søjlerne skal bruges som bæring til altanerne  

 

Projektdetaljer: 

Totalentreprenør: H. Skjøde Knudsen A/S

Arkitekt: Arkitema 

 

 

Trekløveren forventes færdigbygget i løbet af 2023. 

Drømmer du om altaner og har lyst til at vide mere?

Udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale!