Skip to main content

20.02.2023 - Brønderslev

Fredensbo afd. 5 får UHPC!

Fredensbos totalrenovering får 79 UHPC altaner!

Fredensbo afdeling 5 har påbegyndt den første etape ud af fire af deres gennemgribende renoveringsprojekt. 

Renoveringsprojektet omfatter en totalrenovering af i alt 9 boligblokke, som består af 102 boliger der efter endt renovering skal ende ud i 94 boliger. Renoveringen er et gennemgribende projekt, hvoraf alt mellem gulv og loft skal renoveres, samt skal lejlighederne gøres mere kørestols-venlige. Boligerne bliver derudover enten udstyrret med en altan eller en terrasse samt bliver nogle af lejlighedskomplekserne tildelt en elevator. 

 

Altaner i ultrahøjstyrkebeton:

Til renoveringsprojektet skal Hi-Con bidrage med altaner støbt i UHPC CRC i2. Fordelen ved at vælge altaner støbt i UHPC er at de ikke belaster bygningen på samme måde som en altan støbt i traditionel beton. Årsagen til dette er at UHPC gør det muligt at støbe beton altaner med mindre materiale som giver slankere og lettere elementer. 

Du kan læse mere om UHPC'ens egenskaber på linket nedenunder:

Hvorfor UHPC?

Projektdetaljer

Hi-Con bidrager til projektet med 79 UHPC CRCi2(R) altaner. 

Altanerne kommer max til at være i 8 varianter som bliver fordelt på de følgende mål. Længden kommer til at variere mellem 6,2-11 fordelt på omtrent 663m2. Derudover vil altanerne få en effektiv bredde på ca. 2,0m og bliver udført med ensidigt fald over forkant med drypnot på undersiden. 

Selve pladetykkelsen på altanerne vil rangere mellem 80-100mm, og altanens overflade bliver støbt med Hi-Cons glatte standardprofilering samt pigrullet underside. 

Har du et renoveringsprojekt som trænger til UHPC altaner?

Udfyld formularen forneden og vi kontakter dig!