Skip to main content

13.09.2021 - Altaner i ultra højstyrkebeton

Fortkaj monteres med flotte lyse UHPC altaner & trapper

Fortkaj monteres med flotte lyse UHPC altaner & trapper

Fortkaj

Fortkaj er navnet på et flot byggeri i Århusgadekvarteret. Her er opført 81 forskellige typer kvalitetslejligheder, hvoraf flere af lejlighederne har Hi-Con altanan installeret. Beboerne får dermed mulighed for at nyde både udsigt og summende byliv - lige udenfor lejligheden.

Til projektet ved Fortkaj skal Hi-Con i alt levere intet mindre end 510 elementer i UHPC. Dette indebærer altaner, trapper, vinduesrammer, altanplader og dørrammer.  


Fortkaj ligger som nabo ud mod Kronløbsbassinet og den kommende "Kronløbsø", hvor vi skal levere og montere 220 altaner med indstøbte teglskaller til øen.

Processbilleder fra vores produktion: 

Altaner i UHPC - inden leveringHos Hi-Con er vi stolte af endnu en gang at være med i et byggeri, hvor bæredygtigt byggeri og langtidsværdi har været en del af helhedsplanen. Fortkaj står ved afslutning certificeret til DGNB Guld. 

Du kan læse mere om den bæredygtige udvikling indenfor byggeri som vi bestræber os på, at være en del af, lige her. 


Vi er specialister i ultra højstyrkebeton og vi forsøger altid at hjælpe vores samarbejdspartnere med nye projekter, hvor vi kan udnytte potentialet i vores ultra højstyrkebeton. Vi er igen glade for, at få lov til at bidrage til at skabe værdi for de mange beboere, som vi håber kommer til at nyde de rummelige altaner. 

Projektdetaljer:

År:2019-2021
Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe
Bygherre: PensionDanmark, Kordkranen Ejendomsudviklingsselskab og By & Havn
Entreprenør: Jönsson Enterpreise A/S
Ingeniør: AFRY
Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger i CRC i2®?

Kontakt os for yderligere information omkring projektet

Kontakt os