Skip to main content

13.01.2021 - Hi-Con Konceptaltaner

Første standardløsning i ultra højstyrkebeton

Første standardløsning i ultra højstyrkebeton

For første gang tilbyder Hi-Con en standard altanløsning i ultra højstyrkebeton. Vores konceptaltaner tilbyder en helt ny, slank, elegant og konkurrencedygtig løsning. Vores nye altanløsning udfordrer de hidtil kendte standardløsninger og er Danmarks første serieproducerede standard-altaner af ultra højstyrkebeton. Løsningen byder på markante fordele for danske arkitekter, entreprenører og boligforeninger. 

 

Konceptets fordele: 

  • Elegant og slankt design - Pladetykkelse ned til 60 mm 
  • Lav vægt: Vi anvender 50% mindre materiale end almindelig beton 
  • Hurtig og enkel montage
  • +100 års levetid 
  • Vedligeholdelsesfrie elementer, som ikke kræver nogen form for strukturel vedligehold i deres 100 års levetid. 
  • CE-mærkede altaner 
  • Brandsikkert materiale
  • konkurrencedygtige priser 
  • Hurtig levering

 

Indtil nu har Hi-Con udelukkende fremstillet skræddersyede altaner, trapper, facader og broer, men med Koncept-altanerne åbnes der nu også op for, at ultra højstyrkebeton kan få en betydelig større udbredelse i dansk byggeri. 

'Koncept-altanerne' er CE-mærkede og tilbydes i størrelser fra 1,6 x 2,5 meter og op til 2 x 5 meter. De fremstilles af helstøbt ultra højstyrkebeton i farverne grå eller lys, og de tilbydes med fire forskellige overfladestukturer. Som udgangspunkt leveres 'konceptaltanerne' med tilhørende beslag, men de kan også indgå i en pakkeløsning, hvor værn og montage er inkluderet.

 

Mindre klimabelastning

En undersøgelse viser, at Hi-Cons konceptaltaner af ultra højstyrkebeton giver over 20% mindre CO2-udledning i sammenligning med tilsvarende løsninger af stål. På grund af materialets høje styrke og tæthed, anvender vi også mindre materiale sammenlignet med tilsvarende elementer i almindelig beton. De slankere og lettere konstruktioner giver desuden ekstra fordele i form af mindre krav til beslag på bygningen, mindre kraner til montage samt færre lastbiler til transport. Elementernes lange levetid på over 100 år uden nogen form for konstruktiv vedligeholdelse bidrager også til en mindre klimabelastning.

 

Læs mere omkring vores altaners CO2-belastning her.  

 

Ønsker du mere information om, hvad vores standardløsning kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os eller udfylde kontaktformularen nedenfor, så sørger vi for at kontakte dig. 


Skitse af en konceptaltan med malet tremmeværn.

Vil du vide mere omkring vores standardløsning?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig