Skip to main content

28.04.2021 - Mindre belastning og fri formbarhed – renovér med ultra højstyrkebeton

En kerne af flamingo og 25% lavere vægt

En kerne af flamingo og 25% lavere vægt

Står jeres bolig- eller ejerforening overfor en altanrenovering eller -etablering? Leder I efter et materiale, der kan replikere et allerede eksisterende udtryk eller som kan skabe et design, der er tro mod bygningens oprindelige arkitektur? Eller er I måske udfordret af en maksimal belastning, som jeres eksisterende konstruktion kan stå imod? Så kan ultra højstyrkebeton muligvis være jeres løsning.


Hi-Con har en lang tradition for altanrenovering eller -etablering, hvor ultra højstyrkebeton har løst diverse udfordringer og hjulpet bolig- og ejerforeninger i mål med deres altandrømme.  Blandt sådanne projekter kan eksempelvis nævnes Værnedamsgade i København, hvor helt nye altaner etableres. Altanerne er designet med udgangspunkt i bygningens oprindelige arkitektur og etableres i samarbejde med MinAltan.  


Umiddelbart syner altanerne ikke af et typisk Hi-Con projekt, men hvad det blotte øje ikke ser er, at altanerne består af en kerne af flamingo, som gør dem 25% lettere end et massivt element. Den reducerede vægt sparer bygningen for unødvendig belastning og gør det muligt at etablere altanerne i det hele taget. Ligeledes betyder altanernes lavere vægt, at det ikke er nødvendigt med adgang til bygningen under montagen, da fligene er så tilpas små, at altanerne kan monteres udefra.

 

 


Designdetaljen der kommer til at matche bygningens arkitektur samt et billede af overfladestrukturen.

 

Ultra højstyrkebeton tilbyder disse egenskaber til jeres renoverings- eller etableringsprojekt:  

  • Fri formbarhed
  • Replikering af eksisterende udtryk          
  • Slankt design med mulighed for større formater
  • Mindre belastning på eksisterende bygning
  • Minimal vedligeholdelse
  • +100 års levetid 
  • Brandsikkert materiale 
  • Ekstrem styrke og færre montagesamlinger

 

Er du nysgerrig efter, hvad ultra højstyrkebeton kan gøre for dit renoverings- eller etableringsprojekt, så kan du læse mere her: https://www.hi-con.dk/produkter/renovering/  

Vil du vide mere omkring renovering eller etablering af altaner?

Find din kontakt nedenfor

Kontakt os her