Skip to main content

13.10.2022

Bygningsingeniør søges til vores afdeling: Salg & Design

Bygningsingeniør søges til vores afdeling: Salg & Design

Vi søger en bygningsingeniør!

Vi har i vores afdeling Salg & Design brug for en dygtig bygningsingeniør, der fortrinsvist kommer til at arbejde med projektering og materialeoptimering af altan- og trappeprojekter i ind og udland.

Hi-Con ApS udvikler og producerer alle former for specialelementer i højstyrkebeton, hvor betonens egenskaber kan udnyttes til at udføre slanke og arkitektonisk udfordrende designs samt ekstremt stærke og holdbare konstruktionselementer. I din rolle, som ansvarlig statiker, kommer du til at følge projekter fra den sene salgsfase, gennem projekteringen og frem til aflevering. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af statiske principper og systemer i forbindelse med projektering og intern sparring på projekter i både ind og udland.

Dine arbejdsopgaver er at:

  • Understøtte projekteringsarbejde i Salgs og projekteringsfasen
  • Opbygning af nøjagtige FEM-modeller med henblik på materialebesparelse
  • Udfærdige statisk dokumentation på en bred række projekter
  • Detaljere samlinger mellem elementer og øvrige leverancer i samvirke med vores projektledere

For at trives i jobbet er det vigtigt, at du:

  • Er bygningsingeniør med interesse for især statik og beton.
  • Har en nysgerrig og kreativ tilgang til at udnytte materialets muligheder.
  • Ser det som en positiv udfordring at møde sælgernes og kundernes ønsker og krav
  • Ønsker en specialistprofil
  • Er grundig og kvalitetsbevidst
  • Kan tage ansvar og arbejde selvstændigt

Om Hi-Con

Vores primære forretningsområde er Housing, som omfatter produktion af altaner og trapper. Dog har vi i de seneste år udvidet med helt nye forretningsområder: Urban, Safe, Environment og Infrastructure. Vi ønsker at præge og udvikle vores marked igennem vores rolle som en vidensstærk og innovativ virksomhed, der udforsker materialets muligheder i samarbejde med vores kunder. 

Hverdag og virksomhedskultur

Vores virksomhed er placeret ved Hjallerup, 20 km. nord for Aalborg. Udover de ca. 30 medarbejdere, der er ansat til at varetage ledelse, administration, projektering, salg og marketing, driver vi også en produktion bestående af ca. 30 medarbejdere. Vi har kantineordning, hvor der hver dag serveres formiddagskaffe / frokost mod delvis egenbetaling. Hos os er der et uformelt, afslappet, og stærkt fagligt miljø. Vi har alle klart definerede opgaver og alle forventes at udfylde deres rolle under frihed og ansvar. Det er vigtigt, at du har respekt for – og kan samarbejde med – mange forskellige mennesker og arbejdsfunktioner.

Er jobbet noget for dig?

Hvis jobbet lyder interessant for dig, så kan du sende din ansøgning her

Ellers, hvis du her yderligere spørgsmål, så kan du kontakte Torben Abildgaard på tlf: +45 4061 7022

Husk at give samtykke til, at Hi-Con A/S behandler dine tilsendte personoplysninger i forbindelse med din ansøgning/forespørgsel af hensyn til GDPR-reglerne.