Skip to main content

05.10.2022

Futuristisk domicil får UHPC elementer!

Futuristisk domicil får  UHPC elementer!

Hi-Con er blevet valgt til at bidrage med UHPC elementer til Aseteks nye hovedkvarter!

Asetek er en global virksomhed, som er grundlagt og etableret i Aalborg, og som nu får et nyt hovedkvarter. Hovedkvarteret får beliggenhed i det sydlige Svenstrup, og vil derfor være en attraktiv arbejdsplads for både aalborgensere og århusianere. Domicilet kommer til at være bestående af fire bygninger som vil skille sig ud arkitektonisk fra området. 

Det nye futuristiske domicil kommer til at varetage flere forskellige funktioner, da bygningen skal give plads til udviklingsafdelingen, laboratorier, administration og en del af Aseteks produktion. Dette betyder selvfølgelig også, at der bliver gjort plads til en god mængde medarbejdere som vil varetage de forskellige jobs i de nye faciliteter. Alt i alt forventes det, at der bliver plads til omtrent 220 medarbejdere i det nye hovedkvarter. 

 

 

 

Projekt detaljer: 

Til projektet skal Hi-Con levere trapper med løse vanger og trapper. 

Trappe med løse vanger:

Første variant består af 2 stk. etagehøje musetrapper med påstøbte plinte. Elementerne blive monteret på 6 stk. tilbagetrukne vanger.

Trappernes dimensioner lyder på en trappebredde af ca. 5,6m, grund ca. 300mm og en totallængde i vandret plan på ca. 9,4 og 7,6m. Selve trappetykkelsen er 80mm. 

Vanget bliver omtrent 400 x 500mm, og støbes med glat overflade samt filtset undersider.

Trapper uden løse vanger:

Den anden variant består af 2 etagehøje musetrapper fordelt på 4 elementer inkl. reposplader.

Trappernes dimensioner lyder på en bredde på ca. 1,5m med grund på 300mm. totallængde i vandret plan på ca. 23,4m. og en tykkelse på 150mm.  

 

 

Drømmer du om trapper til dit projekt?

Udfyld nedestående skema og vi kontakter dig til en uforpligtende snak!