Skip to main content

11.05.2022 - Enghave plads - KBH

Altaner til Enghave plads

 Lejlighederne ved Enghave Plads i København er blevet udstyrret med altaner leveret af Hi-con i samarbejde med Iver Enterprise. 

Beboerne ved Enghave Plads drømte om at få etableret altaner ud til hovedvejen og ud til gården. Efter et tidligere vellykket samarbejde, blev Hi-Con valgt til opgaven på baggrund af vores ophængsprincip med bæreknaster.

Altanetableringen bød på fine UHPC altaner ud mod hovedgaden, som fremover skal bidrage med skønne udearealer for beboerne på Enghave Plads med udsigt til bl.a. Enghave Parken. 

En udfordring ved dette projekt var monteringen, da man stødte på pladsmangel til at få kranen ind til dækket. Dette betød at altanerne skulle hejses ind over lejlighedskomplekset og monteres på den måde. Dette klarede NSV Montage på magisk vis.  

  

Lejlighederne er blevet udstyret med 13 stk identiske altaner i slank CRCi2 UHPC i 3 varianter med en pladetykkelse på 80-91mm.

Altanerne blev leveret med forberedt værnmontage, som dermed kunne blive monteret via bæreknaster lagt ind i facaden. Derudover blev den øverste altan monteret med omvendt trækstag som har til opgave at holde altanerne på plads.

 

Udover altaner har Hi-con også leveret værn og montage til projektet. 

 

 

 

 

Leder du efter mere inspiration til din drømme altan så tag et kig i vores reference biblioteket.

 

 

Drømmer du også om altaner til dit projekt?

Så kontakt os nedenfor til en uforpligtende snak!