Skip to main content

11.05.2023 - UHPC-altaner vil pryde Helsinkis skyline

Hi-Cons UHPC-altaner valgt til A-Kruunu Verkkosaarenranta

Hi-Cons UHPC-altaner valgt til A-Kruunu Verkkosaarenranta

Et nyt bylivsprojekt i Helsinki

En ny syv-etagers boligbygning skal opføres i hjertet af Helsinki og tilføje spænding til byens allerede imponerende skyline. Projektet, der er kendt som A-Kruunu Verkkosaarenranta og strækker sig over 5.700 m2, er en del af en større byplan, der har til formål at forbedre byens struktur og bybillede i den nordlige del af Verkkosaari og fremme et mere urbant, mangfoldigt og kompakt miljø. Bygningen består af 81 lejligheder med forskellige typer altaner, der skaber et boligområde af høj kvalitet, som understreger mangfoldigheden af boligformer og nye typer af byliv. Vi er begejstrede for at kunne meddele, at Hi-Con er blevet valgt til at levere altanerne til A-Kruunu Verkkosaarenranta-projektet.

 

Facaden på det kommende projekt vil have en murstensbeklædning på gadesiden og en let pudsbehandling på gårdsiden. Facaden vil blive fremhævet af forskellige typer altaner, der vil være en integreret del af facadens tema og luftige udseende. De større lejligheder vil være udstyret med ophængte og glaserede pladealtaner, mens de mindre vil have brede franske altaner. Alt i alt vil A-Kruunu Verkkosaarenranta-projektet helt sikkert blive en smuk og innovativ tilføjelse til Helsinkis bylandskab og tilbyde beboerne en boligoplevelse i høj kvalitet.

Glaserede altaner er blevet en essentiel del af finsk boligarkitektur, og Hi-Con altaner tilbød os en helt ny måde at se mulige løsninger på. Meget slanke og elegante strukturer kan realiseres med den teknik, som Hi-Con tilbyder. Disse altaner gav bygningen et personligt, let og friskt udseende. Hi-Cons UHPC-altaner bliver en integreret del af projektet, og vil bidrage til facadens lethed og yderligere forbedre bygningens visuelle appel.

Jari Lonka,
Partner, Architect SAFA ved L Arkkitehdit Oy

Projekt detaljer

Til projektet vil Hi-Con levere 55 pladealtaner i størrelsen 1,8 x 1,75 m2, 13 pladealtaner i størrelsen 1,8 x 1,75 m og 23 franske altaner i størrelsen 1,8 x 0,6 m. Alle UHPC altaner vil blive støbt i lys grå CRC i2 og have stålværn. De større altaner bliver udstyret med altanglas, og nogle af altanerne vil blive udstyret med en redningsåbning.

 

Hi-Con's UHPC-altaner vil være en integreret del af projektet og tilføje luftighed til facaden og yderligere forbedre bygningens visuelle appel.

 

Byggeår: 2023-2024

Bygherre: A-Kruunu Oy

Arkitekt: Jari Lonka, L Arkkitehdit

Ingeniør: Raksystems Insinööritoimisto Oy

Entreprenør: Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt

UDFYLD FORMULAREN NEDENFOR OG VI KONTAKTER DIG

Nyheder

HI-CON NYHEDER FRA
HELE VERDEN

FÅ ADGANG TIL VORES SENESTE PROJEKTER OG RESSOURCER - TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV I DAG!