Skip to main content

Slanke og elegante konceptaltaner i ultra højstyrkebeton

Risskov Engby

Risskov Engby

Byggeår

2021-2022

Arkitekt

AArt Architects

Entreprenør

Raundahl & Moesby A/S

Ingeniør

Arne Elkjær A/S

Bygherre

KPC, Heimstaden

Nyt liv med konceptaltaner

Beliggende i den nordvestlige del af Risskov i Aarhus, finder man det nye og attraktive kvarter, Risskov Engby, som tilbyder moderne boliger og grønne fællesområder. Området var tidligere et gammelt industriområde, men er nu blevet erstattet med et varieret udvalg af boliger, institutioner, indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og virksomheder, hvilket gør det til et populært valg for dem, der ønsker at bo i et naturskønt område tæt på Aarhus midtby. Risskov Engby har lagt stor vægt på grønne fællesområder og flot teglarkitektur, og miljøet har været i centrum for designet.

 

Til det store boligbyggeri på 16.000 m2 har Hi-Con leveret 169 konceptaltaner i ultra højstyrkebeton (UHPC). De 169 altaner blev leveret i 4 forskellige typer:

 

Type 1: 97 stk. i størrelsen 1,75 x 2,75 m

Type 2: 68 stk. i størrelsen 1,50 x 2,75 m

Type 3: 3 stk. i størrelsen 1,50 x 4,50 m

Type 4: 1 stk. i størrelsen 1,75 x 2,75 m

 

Alle altanerne blev leveret i grå CRC med overflade G2 og en pladetykkelse på 92 mm. De blev desuden fremstillet med vandrende og udstyret med galvaniserede tremmeværn.

 

Udforsk vores konceptaltaner fra Risskov Engby i vores billedgalleri og få inspiration til dit projekt:

Galleri
Byggeriet var oprindeligt projekteret med stålaltaner, men efter dialog med Hi-Con fandt vi ud af, at vi kunne få altaner i ultra højstyrkebeton til konkurrencedygtige priser, som både er slanke og elegante at se på,

Thomas Honoré,
Projektchef ved Raundahl & Moesby

Konceptaltaner i ultra højstyrkebeton

Vores konceptaltaner er den første serieproducerede standardløsning i UHPC i Danmark. Altanerne produceres i UHPC CRC i2, og er designet til at være slanke, konkurrencedygtige, stærke og holdbare. Når du vælger vores konceptaltaner, får du de samme materialeegenskaber, som ved vores skræddersyede altanløsninger. Løsningen byder derfor på markante fordele for danske arkitekter, entreprenører og boligforeninger.

 

Det, der adskiller vores konceptaltaner, er kombinationen af højkvalitetsmaterialer, ekspert håndværk og designfleksibilitet. Vores CE-mærkede altaner kommer i forskellige størrelser og farver og kan tilpasses med forskellige overfladeteksturer for at matche dit bygningsdesign og din vision.

 

Ønsker du at vide mere om vores konceptaltaner? Så kan du læse mere her:

Konceptaltaner

Mindre CO2-udledning

Når man vælger Hi-Cons konceptaltaner, opnår man en CO2-besparelse på over 20% sammenlignet med stålaltaner. Samtidig bruges der også mindre materiale i produktionen af UHPC-altaner, da altanerne kan støbes så tyndt. Dette gør det til en løsning, der passer godt til projekter, hvor der er fokus på miljøet. Derudover har vores UHPC-materiale også en levetid på over 100 år, hvilket betyder, at man kan have flotte altaner i mange år fremover uden at skulle bekymre sig om udskiftning og vedligeholdelse.

 

Læs mere om UHPC og dets miljøvenlige fordele her:

Bæredygtighed

Vil du vide mere om vores konceptaltaner?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig til en uforpligtende samtale.

Hej