Skip to main content

Brystningsaltaner i Aalborg

Fjordtårnet

Fjordtårnet

Byggeår

2017/2018

Arkitekt

Bjørk & Maigaard ApS

Entreprenør

A.Enggaard A/S

Ingeniør

Niras A/S

Bygherre

A.Enggaard A/S

Moderne byggeri ved Limfjorden

Hi-Con har haft fornøjelsen af at levere både altaner, altangangselementer og søjler til det moderne og spektakulære nybyggeri, Fjordtårnet. Fjordtårnet er beliggende kun et stenkast fra Limfjorden og ved foden af den nye kulturbro, som forbinder Nørresundby med Aalborgs pulserende byliv. Her får beboerne i Aalborg direkte adgang til Nørresundbys grønne arealer. 

 

Hi-Con elementerne

Hi-Con har leveret 40 identiske altaner til byggeriets lave bygning og 39 altaner i forskellige variationer til selve tårnet i Nørresundby. Altanerne er støbt med en pladetykkelse på mellem 85-125 mm.

Udover de knap 80 altaner, har Hi-Con leveret 34 altangangselementer med en pladetykkelse på mellem 80-100 mm og en bredde på 2 meter. Hertil er også leveret 47 søjler med en højde på 3 meter til bæring af altangangselementerne. Sidst men ikke mindst har Hi-Con leveret 14 løse vægelementer med en pladetykkelse på 100 mm til byggeriets tårn.

Altaner, altangange og søljer til Fjordtårnets lave bygning er alle støbt i grå CRC i2® med rustfaste stålfibre, mens altanerne monteret på byggeriets tårn er støbt i lys CRC i2®. 

Hold dig ikke tilbage

Kontakt os for yderligere information omkring projektet

Kontakt os