Skip to main content

Vi mangler lige nu en studiemedarbejder til vores marketingafdeling

Er det mon dig vi leder efter?

Er det mon dig vi leder efter?

Brænder du for at skabe indhold til de sociale medier? Føler du dig tilpas med opgaver indenfor vedligeholdelse og optimering af websites? Og kan du trives med diverse ad hoc-opgaver indenfor et bredt marketingfelt? Lige nu søger vi en studiemedarbejder 10 timer om ugen til vores marketingafdeling i Hjallerup.

 

Om studiejobbet

Til studiejobbet søger vi en profil med flair for content, der kan bidrage til at skabe indhold til samt drifte Hi-Cons tilstedeværelse på de sociale medier. Det er væsentligt, at du kan begå dig på både dansk og engelsk, da du vil komme til at skabe indhold til vores sociale medier, ligesom du vil få ansvaret for at vedligeholde og opdatere vores website på tværs af markeder. Af personlige kompetencer forventer vi, at du er en teamplayer, at du er idérig, initiativrig og selvkørende.

 

Det er dig, vi leder efter, hvis:

  • Du har 2-3 år tilbage af din uddannelse og studerer et fag inden for konceptudvikling, marketing, kommunikation eller lignende.
  • du har kendskab til brugen af LinkedIn og andre sociale medier
  • du brænder for velskrevet indhold til forskellige målgrupper
  • du tidligere har prøvet kræfter med Umbraco eller lignende CMS-systemer (fx WordPress)

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor du får lov til at afprøve og udvikle dine kompetencer overfor et publikum bestående af de største arkitektkontorer og entreprenørvirksomheder i Nordeuropa, en arbejdsplads med en flad organisationsstruktur med korte kommunikationsveje, fleksibilitet og frihed under ansvar og en arbejdsplads, hvor du kommer i berøring med en bred vifte af arbejdsopgaver.

 

Hvem er vi:

Hi-Con er en virksomhed beliggende lige udenfor Hjallerup med busforbindelser, der kører lige til hoveddøren. Vi udvikler og producere skræddersyede altan-, trappe- og facadeløsninger i ultra højstyrkebeton med arkitekter og entreprenører som vores væsentligste kundesegmenter. Vores løsninger leveres til hele Nordeuropa og vi har kontorer i både Holland og Finland.

 

Lyder ovenstående som noget for dig? Så send din ansøgning til rkp@hi-con.dk - Der afholdes jobsamtaler løbende og vi ansætter hurtigst muligt 😊

 

OBS! Der er mulighed for både at have dage på kontoret i Hjallerup samt arbejde hjemmefra. 

 

 

 

 

Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde ved Hi-Con, kan du læse det lige her

Passer stillingen ikke til dig?

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger

Find din kontakt her