Favoritter

København

Sjælør Boulevard

Projektdetaljer

Entreprenør:
Enemærke & Petersen A/S og B. Nygaard Sørensen A/S

Byggeår:
2016

Arkitekt:
Domus Arkitekter og White Arkitekter

Ingeniør:
Orbicon A/S

Bygherre:
Arbejdernes Andels-boligforening

Sjælør Boulevard i Valby er bragt op til moderne standard med en omfattende facaderenovering og helt nye Hi-Con altaner til boligblokkenes beboere. 

Renoveringsprojektet Sjælør Boulevard fandt sted i flere etaper og med forskellige parter involveret. Mens B.Nygaard Sørensen og Domus Arkitekter tog del i den første etape af renoveringsprojektet, var Enemærke & Petersen og White Arkitekter involveret i den anden.

Til første etape leverede Hi-con 258 altaner i syv forskellige varianter. Altanerne varierer mellem 2,2 - 4 meter i længde og 1,4 - 2 meter i bredden og har en pladetykkelse på cirka 80 mm. 

Til anden etape af renoveringsprojektet leverede Hi-Con 266 altaner i fem forskellige varianter. Disse altaner varierer ligeledes i dimensioner og måler mellem 60-80 mm i pladetykkelse. Til denne del af boligblokkene på Sjælør Boulevard, leverede Hi-Con også 20 indgangspartier.

Alle elementer blev støbt i lys CRC® med rustfaste stålfibre. 

 

 

Downloads

Ingen downloads tilgængelige

Kontakt

Fortæl os om dine drømme om spektakulære designs og innovative produkter, hvad enten det gælder nybyg eller renovering. Sammen kan vi udnytte de store potentialer, der er til stede i højstyrkebeton

Michael Uhrenholt
Project Development Manager

60 22 49 53