Favoritter

Aalborg

Henning Smiths Vej

Projektdetaljer

Entreprenør:
M. Thomsen Støtt A/S

Byggeår:
2020

Arkitekt:
C.F. Møller A/S

Ingeniør:
Brix & Kamp A/S

Bygherre:
Himmerland Boligforening

Siden 2017 har Himmerland Boligforenings bebyggelse på Henning Smiths Vej og Poul Buaas Vej i Aalborg gennemgået en gennemgribende renovering. Udover en sammenlægning af bygningernes 210 oprindelige lejligheder til 195 lejligheder, omfatter bygningens indvendige renoveringen også nye elevatorer, nye gulve og lofter samt nyt bad og køkken. 

Bygningens udvendige renovering har blandt andet budt på helt nye altaner i højstyrkebeton. Altanerne varierer i både længde og bredde, men fælles for dem alle er, at de bidrager med nye, brugbare udearealer til bygningens beboere.

Hi-Con har leveret i nærheden af 700 elementer i lys CRC i2® til renoveringsprojektet. Elementerne består både af almindelige altanbunde, bogreolaltaner indgangspartier, vægelementer, topelementer samt søjler, som allesammen er med til at give bygningen et helt nyt og moderne udtryk.  

Downloads

Ingen downloads tilgængelige

Kontakt

Fortæl os om dine drømme om spektakulære designs og innovative produkter, hvad enten det gælder nybyg eller renovering. Sammen kan vi udnytte de store potentialer, der er til stede i højstyrkebeton

Morten Møller Madsen
Key Account Manager - Altaner & trapper

+45 30 10 67 04