Favoritter

Nørresundby

Fjordtårnet

Projektdetaljer

Entreprenør:
A. Enggaard A/S

Byggeår:
2017/2018

Arkitekt:
Bjørk & Maigaard ApS

Ingeniør:
Niras Aalborg

Hi-Con har haft fornøjelsen af at levere både altaner, altangangselementer og søjler til det moderne og spektakulære nybyggeri, Fjordtårnet. Fjordtårnet er beliggende kun et stenkast fra Limfjorden og ved foden af den nye kultubro, som forbinder Nørresundby med Aalborgs pulserende byliv og giver beboerne i Aalborg en direkte adgang til Nørresundbys grønne arealer. 

Hi-Con har leveret 40 identiske altaner til byggeriets lave bygning og 39 altaner i forskellige variationer til selve tårnet i Nørresundby. Altanerne er støbt med en pladetykkelse på mellem 85-125 mm.

Udover de knap 80 altaner, har Hi-Con leveret 34 altangangselementer med en pladetykkelse på mellem 80-100 mm og en bredde på 2 meter. Hertil er også leveret 47 søjler med en højde på 3 meter til bæring af altangangselementerne. Sidst men ikke mindst har Hi-Con også leveret 14 løse vægelementer med en pladetykkelse på 100 mm til byggeriets tårn.

Altaner, altangange og søljer til Fjordtårnets lave bygning er alle støbt i grå CRC i2® med rustfaste stålfibre, mens altanerne monteret på byggeriets tårn er støbt i lys CRC i2®. 

Kontakt

Fortæl os om dine drømme om spektakulære designs og innovative produkter, hvad enten det gælder nybyg eller renovering. Sammen kan vi udnytte de store potentialer, der er til stede i højstyrkebeton

Morten Møller Madsen
Key Account Manager - Altaner & trapper

+45 30 10 67 04