Favoritter

Ledige stillinger

Bygningsingeniør søges til projektlederstilling

 

Vi har brug for en dygtig bygningsingeniør, der fortrinsvist kommer til at arbejde med projektering og projektledelse af altan- og trappeprojekter.

Hi-Con A/S udvikler og producerer alle former for specialelementer i højstyrkebeton, hvor betonens egenskaber kan udnyttes til at udføre slanke og arkitektonisk udfordrende designs samt ekstremt stærke og holdbare konstruktionselementer. Din opgave bliver at følge projekterne hele vejen fra første idé til elementerne er udført og installeret, ligesom du med din tekniske viden er en vigtig sparringspartner for salgsafdelingen, når en idé skal formgives og transformeres til et konkret tilbud.

Dine arbejdsopgaver er:

  • Projektering af betonelementer i højstyrkebeton, primært altaner og trapper.
  • Sparring og udarbejdelse af projektforslag i samarbejde med salgsafdelingen.
  • Varetagelse af kontakt til bygherrer, rådgivende ingeniører og arkitekter i forbindelse med projektafklaring i ind- og udland.

For at trives i jobbet er det vigtigt, at du:

  • Er bygningsingeniør med interesse for især statik og beton.
  • Har en nysgerrig og kreativ tilgang til at udnytte materialets muligheder.
  • Ser det som en positiv udfordring at møde kundernes ønsker og krav.
  • Er god til at kommunikere med interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Er omstillingsparat og fleksibel.
  • Kan tage ansvar og arbejde selvstændigt.

Om Hi-Con

Vores primære forretningsområde er Housing, som omfatter produktion af altaner og trapper. Dog har vi i de seneste år udvidet med helt nye forretningsområder: Urban, Safe, Environment og Infrastructure. Vi ønsker at præge og udvikle vores marked igennem vores rolle som en videnstærk og innovativ virksomhed, der udforsker materialets muligheder i samarbejde med vores kunder. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.hi-con.dk 

Hverdag og virksomhedskultur

Vores virksomhed er placeret ved Hjallerup, 20 km. nord for Aalborg. Udover de ca. 30 medarbejdere, der er ansat til at varetage ledelse, administration, projektering, salg og marketing, driver vi også en produktion bestående af ca. 30 medarbejdere. Vi har kantineordning, hvor der hver dag serveres formiddagskaffe / varme boller og frokost mod delvis egenbetaling. Hos os er der et uformelt, afslappet, og stærkt fagligt miljø. Vi har alle klart definerede opgaver og alle forventes at udfylde deres rolle under frihed og ansvar. Det er vigtigt, at du har respekt for – og kan samarbejde med – mange forskellige mennesker og arbejdsfunktioner.

Er jobbet noget for dig?

Hvis jobbet lyder interessant for dig, så send en ansøgning og CV pr. e-mail til Søren M. G. Hansen på smh@hi-con.dk. Kun ansøgninger sendt til denne adresse bliver taget i betragtning.

Husk, i forbindelse med din ansøgning skal du give samtykke til at dine personoplysninger må anvendes af Hi-Con, grundet GDPR-reglerne. Vi gør opmærksom på, at vi opbevarer dine data i op til 3 måneder, hvorefter vi sletter dine oplysninger i vores databaser.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Søren Mosegaard Goul Hansen på +45 40 64 37 24.