Favoritter

Nyheder fra Hi-Con

Nyheder

09.21.2017

Vi udvider kontoret i Hjallerup

Hi-Con vokser, og som en konsekvens heraf udvider vi vores kontorbygning med en konstruktion bestående af store moduler i vores egen generation af højstyrkebeton, CRC i2®, som støbes i produktion i Hjallerup. 

 

     

 

Designet

Designet af kontortilbygningen er et resultat af en reference til en udvidelsesplan i lufthavne, hvor "fingre" tilbygges i takt med behovet for yderligere terminaler og plads til flere fly og afgange. Derfor kaldes tilbygningen også "Finger A", hvor flere fingre (B, C, D) kan tilføjes i fremtiden. Derudover refererer designet til Hi-Cons vækststrategi, hvor nye forretningsmodeller fødes ind i Hi-Con Group og sikrer vækst i virksomheden - en strategi som illustreres i bygningens organiske form. 

 

   

 

Produktionen

Designteamet i Hjallerup har brugt hundredvis af timer på at skabe en konstruktion, der både matcher det endelige design og samtidig tager højde for den eksisterende kontorbygnings begrænsninger, idet tilbygningen skal fastgøres hertil og smelte sammen med det nuværende kontor på 1. sal.

Alle elementer er støb i vores produktion i Hjallerup og startskuddet på kontorbygningen har allerede lydt. Indtil videre er søjlerne installeret i Hjallerup og facadeelementerne er i fuld gang med at blive støb i produktionen. 

 

 

Vi vil løbende opdatere jer på projektet. Så følg med på hjemmesiden og på vores blog

Vil du vide mere om vores tilbygning?

Bendt Kjær Aarup
R&D Manager