Favoritter

Nyheder fra Hi-Con

Nyheder

01.31.2018

Endnu et byggeri i Ceres Byen med altaner i CRC i2

Bryggerhaven er en ud af fire bygninger i Aarhus' nye bydel, Ceres Byen, som Hi-Con leverer elementer i højstyrkebeton til. Den nye bydel kommer til at være et omdrejningspunkt for både studieliv, erhvervsliv, kultur og boliger.    

 

Hi-Con har leveret 199 altaner med og uden brystninger og med et samlet areal på 928 m2 til Bryggerhaven i Aarhus. Altanerne er designet i fem varianter, der måler mellem 2 - 4,5 meter i længden og 1,2 meter i bredden. Altanpladerne har en tykkelse på mellem 80-130 mm og alle elementer er støbt i grå CRC i2® med rustfaste stålfibre.

 

Billede af Bryggerhaven på venstre side og Ceres Corner på højre side. 

 

Bryggerhaven består af 230 lejeboliger, der har et samlet areal på 15.400 m2. Udover Bryggerhaven, har Hi-Con også leveret elementer til Ceres Corner og kommer i løbet af 2018 til at levere elementer i højstyrkebeton til både "Ceres Plaza" og "Ceres Park", som også er en del af Ceres Byen.  

 

Hvis du overvejer at arbejde med højstyrkebeton i dit næste byggeprojekt, kan du at hoppe over på Hi-Cons blog omkring højstyrkebeton og læse blogindlægget: Users 10 step guide to CRC® eller at tage kontakt til Hi-Con for yderligere information. 

 

Projektdetaljer: 

Byggeår: 2017

Entreprenør: A. Enggaard 

Arkitekt: C.F. Møller 

Kontakt os for mere information omkring projektet

Michael Uhrenholt
Project Development Manager