Skip to main content

Ultra højstyrkebeton

Sammen gør vi drømme
til virkelighed

Prøv vores nye altankonfigurator!

Ultra højstyrkebeton

Sammen gør vi drømme
til virkelighed

Vi er specialister i ultra højstyrkebeton (UHPC). Materialet anvender vi primært til at fremstille skræddersyede altaner, trapper, facader og broer. Vores materiale kalder vi CRC i2®, da det er vores egen, gennemtestede og dokumenterede generation af betontypen, ultra højstyrkebeton. Materialet besidder en lang række væsentlige egenskaber og potentialer, som gør det muligt at drømme uden begrænsninger. CRC i2® ultra højstyrkebeton er et ultimativt stærkt og holdbart materiale. Materialet anvendes til at fremstille skræddersyede løsninger, hvor vi udnytter dets unikke egenskaber til at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere en frihed til at forme og designe altaner, trapper, facader og broer efter egne visioner.


Vi  tilbyder nu også vores samarbejdspartnere vores standardløsning indenfor UHPC: konceptaltaner, som er Danmarks første serieproducerede standardaltaner i ultra højstyrkebeton til nybyggeri. 

Når du samarbejder med Hi-Con, kan du forvente at udviklingen af det rette udtryk, det optimale fastgørelsesprincip samt leverance og montage foregår i et tæt samarbejde mellem vores dygtige folk og de involverede parter i byggeprocessen. Når visionen kræver noget ekstra af materialet, står vi klar med vores specialiserede viden, så visioner, funktionalitet og sikkerhed kan gå op i en højere enhed. Derfor tør vi hos Hi-Con at sige, at vi sammen kan gøre drømme til virkelighed i ultra højstyrkebeton. 

Hvad er ultra højstyrkebeton?

Ultra højstyrkebeton, også kendt som UHPC, er en innovativ betontype, der adskiller sig fra konventionelle betonmaterialer ved dens ekstraordinære styrke og holdbarhed. Med en imponerende styrke, der overstiger 130 MPa, er UHPC kendt for at være op til fem gange stærkere end almindelig beton. Hi-Cons egen generation af UHPC, CRC, har typisk en gennemsnitsstyrke på 165 MPa. Denne ekstreme styrke skyldes en avanceret sammensætning af materialer, hvilket resulterer i en tæt og kompakt matrice. Den enestående tæthed og lave porøsitet af UHPC gør det også yderst modstandsdygtigt over for korrosion og forvitring, hvilket sikrer en lang levetid på over 100 år og ingen behov for vedligeholdelse.

 

Fordele ved at vælge ultra højstyrkebeton

Valget af ultra højstyrkebeton bringer en række afgørende fordele med sig, der gør det til det ideelle materialevalg for altaner og andre elementer som trapper, broer og facader. For det første muliggør materialets ekstreme styrke og holdbarhed skabelsen af slanke elementer, der belaster bygningsstrukturen mindre end konventionelle betonmaterialer, samtidig som det gør det muligt at fremstille elementer i enorme formater. Sammen med materialets frihed i formbarhed og design åbner dette op for en verden af designmuligheder, hvor arkitekter kan realisere banebrydende og innovative visioner uden at gå på kompromis med sikkerhed, holdbarhed eller funktionalitet.

Læs mere om fordelene ved ultra højstyrkebeton her

Sammen gør vi drømme til virkelighed i ultra højstyrkebeton

Vores produktkategorier

Altaner

Oplev enestående design, holdbarhed og funktionalitet med vores skræddersyede altanløsninger i ultra højstyrkebeton.

Læs mere

Konceptaltaner

Slanke, elegante og konkurrencedygtige konceptaltaner i UHPC

Læs mere

Trapper

Giv dit projekt et arkitektonisk højdepunkt med vores elegante og skræddersyede trapper i ultra højstyrkebeton.

Læs mere

Facader

Skab imponerende facader med vores skræddersyede UHPC-elementer i storformat.

Læs mere

Renovering

Forny din bygning med vores specialiserede renoveringsløsninger i UHPC, der tilføjer både æstetisk appel og funktionalitet.

Læs mere

Broer

Vores vedligeholdelsesfrie broløsninger i UHPC tilbyder en perfekt kombination af lethed, styrke og elegance.

Læs mere

Øvrige løsninger

Fra komplekse boligprojekter til banebrydende infrastruktur - udforsk vores øvrige løsninger i ultra højstyrkebeton.

Læs mere

Byudvikling på Østre Havn i Aalborg

Unikke udtryk, der skaber indtryk

Cases i ultra højstyrkebeton

Gå på opdagelse i vores
mange cases

Hold dig ikke tilbage

Vi gør drømme til virkelighed i UHPC
Skal vi hjælpe dig på vej?

Kontakt

Nyheder

Hi-Con nyheder fra
hele verden

Skal vi hjælpe dig med at realisere din UHPC drøm?

Hvis du udfylder formularen forneden, kontakter vi dig til en uforpligtende samtale.