Favoritter

London - UK

Zaha Hadid bænke

Projektdetaljer

Byggeår:
2016

Arkitekt:
Zaha Hadid Architcts

Ingeniør:
Odico Formwork ApS

Hi-Con har leveret 14 bænke, bestående af i alt 42 dele til The Winton Gallery Science Museum i London. Gulvets bæreevne i galleriet lå på en maksimal vægt på 250 kg, hvilket stillede nogle helt specifikke krav til tykkelsen på bænkenes betonskaller. Derfor faldt valget på Hi-Con som leverandør af disse bænke, da vores materiale besidder lige netop sådanne egenskaber.

Til formålet udviklede vi en helt ny type binder, som vi har døbt CRC i4®. Denne betontype har en god støbbarhed, men indeholder hverken fibre eller armering, og egner sig derfor ikke til bærende konstruktioner. 

For at bænkene overhovedet kunne støbes og afformes med deres EPS kerner samt samles på stedet med meget små tolerancer, til trods for deres meget komplekse geometri, udviklede vi både forme og montagekoncept til dette projekt. 

Downloads

Ingen downloads tilgængelige

Kontakt

Fortæl os om dine drømme om spektakulære designs og innovative produkter, hvad enten det gælder nybyg eller renovering. Sammen kan vi udnytte de store potentialer, der er til stede i højstyrkebeton

Jarmo Manninen
Commercial Manager

+45 +358 400 643 245